Drobné ovoce

Drobné ovoce

Mezi pěstiteli je stále více oblíbená kategorie tzv. drobného ovoce. Jejich společným jmenovatelem je vysoký obsah zdraví prospěšných přírodních látek.

PROZKOUMAT

Jahody (Fragaria), maliny (Rubus ideaus), ostružiny (Rubus fruticosus), rybízy (Ribes) a angrešty (Ribes uva crispa) jsou osvědčenými tradičními zástupci této kategorie a určitě Vás nezklamou. Svou oblibu ale zaslouženě získávají i dříve neobvyklé druhy, jako jsou například rakytníky (Hippophae rhamnoides), aronie (Aronia melanocarpa), muchovníky (Amelanchier), kiwi (Actinidia), hlošiny (Elaeagnus), dříny (Cornus mas) a mnoho dalších.

Z velkého množství na trhu dostupných odrůd pečlivě vybíráme ty nejzajímavější, nejchutnější, nejzdravější… Jednoduše řečeno, ty nej.